Llengües d’estiu

Des de fa més de 10 anys realitzem el projecte Llengües d’estiu on aprofitem els mesos estivals per continuar aprenent, especialment les llengües.  Aquest estiu, tot i les dificultats i adaptant-nos a les normatives de seguretat, també hem estat aprenent i ensenyant català, castellà i alfabetització. A les aules, per videoconferència, per whatsapp o per email. També hem aprofitat el mes de juliol per retrobar-nos a la fresca i fer sortides d’entorn com la visita al Terrat Viu del Museu Blau.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: