Setmana Intercultural

La setmana del 14 al 20 d’octubre s’ha celebrat al barri la setmana intercultural, uns dies d’activitats relacionats a conèixer altres cultures i reflexionar sobre la interculturalitat. Aquesta setmana  entitats i serveis col·laborem plegats per tal d’oferir una programació atractiva i interessant pel barri.

Des de l’escola hem organitzat juntament amb la parròquia de Sant Paulí de Nola i l’entitat Lleureka un matí de jocs populars i d’arreu del món. Ha participat un grup de castellà explicant els jocs i dues classes de l’escola Eduard Marquina gaudint dels jocs.

El dimecres al matí amb les classes del projecte Tomb per la Cultura i els grups més alt d’aprenentatge de castellà hem participat de la xerrada organitzada al Casal de Gent Gran Joan Maragall, l’envelliment des de diferents cultures.

jocs populars Mts
Classe de castellà al carrer: Jocs tradicionals
jocs populars
Escola Eduard Marquina gaudint dels jocs d’altres cultures
photo_2019-10-23 17.03.50
Xerrada sobre el procés d’envelliment a diferents cultures

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: