Nou inici de curs

Comencem un nou curs amb energies renovades de l’estiu. Aquest curs consolidem els cursos de llengües i el projecte de “Tomb per la cultura” amb noves veïnes i veïns que volen compartir un espai cultural i de trobada al barri. També continuem les classes d’informàtica iniciades a l’estiu on mica en mica s’han anat ampliant els grups.

A més a més aquest més d’octubre ve carregat d’activitats al Besòs i el Maresme: el cicle de trobades entre veïns organitzat conjuntament amb la fundació Cepaim a l’AAVV Besòs. La fira d’entitats organitzada pel Pla de Desenvolupament Comunitari on les entitats i serveis ens presentem i ens podem donar conèixer al barri. La setmana intercultural organitzada per Cepaim, dedicada als drets socials, i on farem un cine-fòrum amb la pel·lícula “Camino a la escuela”. Per acabar el més d’octubre amb la celebració de la tradicional castanyada.

 

2017-05-24-08-18-34.jpg
Trobada inicial del curs del projecte “Tomb per la cultura”

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: