Carrer Bolívia

La tarda de dimarts, dia 5 de juny, vam poder gaudir de la trobada amb l’escriptora Maria Barbal a la biblioteca del barri, Ramon d’Alòs-Moner. Per aquesta trobada, des de la biblioteca van preparar un recull dels llibres de l’escriptora.

Al llarg dels últims mesos amb diferents grup del projecte Tomb per la Cultura vam estar llegint i comentant el llibre.

A Carrer Bolívia (1999) l’autora recupera el tema del desarrelament, explicant a través de la Lina, una noia andalusa que arriba a Barcelona, al carrer Bolívia. A través de la lectura hem parlat de la immigració, l’època de les lluites obreres i antifranquistes, sense oblidar els conflictes generacionals, les passions humanes i la solidaritat.

Vam poder compartir  les nostres opinions sobre el llibre i  a parlar sobre els nostres records i vivències: l’arribada a l’estació de França des de diferents pobles d’Andalusia, els carrers sense asfaltar del barri Besòs Maresme, el sentiment d’enyorança o les dificultats i esforços de les dones.

34483218_569104630156512_4576020717375586304_n

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: