Omplint l’escletxa

Una de les problemàtiques més importants del barri, pel que fa a necessitats formatives, és la gran escletxa digital existent. Parlem d’una triple escletxa pel que fa a coneixements per fer ús de les noves tecnologies, manca de bones connexions a la majoria de llars i sobretot manca d’equipament (públic i privat) que permeti un accés universal a la xarxa.

Des de Martinet Solidari fa anys que treballem en coordinació amb el Centre Cívic i el Casal de Barri, fent ús de les seves sales d’informàtica, programant cursos i càpsules de classes d’informàtica o càpsules d’ús de telèfons mòbils per a gent gran, com sessions de caràcter prelaboral per a més joves.

Aquest darrer curs, a més, hem aconseguit inaugurar una nova sala d’informàtica de l’entitat a l’equipament de Carmen Gómez. Un nou espai obert al barri per anar omplint aquesta escletxa digital tan present.

Curs 2021 – 2022

Informàtica inicial

Grup 1: Dilluns, 15:30 a 17h, Casal de barri Besòs

Grup 2: Dijous, 15:30 a 17h, espai Carmen Gómez

Informàtica prelaboral

Dimarts i dijous, 9:30h a 11h, espai Carmen Gómez

Taller de mòbils

Dimarts, 10:30h a 12h, espai Carmen Gómez

One thought on “Omplint l’escletxa

Add yours

  1. A mí las películas de terror nunca me han gustado mucho, sobretodo en las que hay mucha sangre. Prefiero los libros o películas de suspense. También me gustan los clásicos como Drácula, el hombre invisible, Frankenstein o Psicosis.

    Dejo un enlace de una película, comedia, que veía de pequeña “El jovencito Frankenstein”, el personaje del ayudante del ciéntifico, Igor, me hacía reir mucho.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: